top of page
128998173_1608369592698131_6533171369793

MEGGIE STEMPHER

Beweeg coach

Hey! Mjin naam is Meggie Stempher. Velen van jullie zullen mij al wel eens hebben gezien of al vele malen training van mij hebben gehad, want ik werk inmiddels al 3 jaar bij FloFit. Ik heb niet echt een achtergrond gehad in de sport, maar ben door Floris opgeleid tot Movementcoach. Nu geef ik iedere willekeurige les wanneer nodig en heb ik mijn vaste krachtsport training op donderdag avond. Maar ik wordt regelmatig door Floris opgeroepen om lessen op te vangen en neem ook geregeld uren over.

Ikzelf zit op dit moment in mijn derde jaar van de opleiding Biomedische Technologie, heb ik een Honours programma afgerond en heb ik bijna mijn tweedegraads lesbevoegdheid binnen! In mijn opleiding heb ik een diepgaande kennis opgebouwd van het menselijk lichaam en de menselijke anatomie in combinatie met de technologie, en deze kennis kan ik weer toepassen op FloFit.

Naast FloFit en studie houd ik ontzettend veel van reizen. Samen met mijn gezin en de hondjes reizen we vaak af in ons campertje en maken we grote rondreizen in onder andere Amerika, Scandinavië, Griekenland en Spanje. Maar ik kom toch altijd het liefste terug in de bergen van Oostenrijk waar ik veel klim en hike!

Ik geniet van mijn werk op FloFit, doe dit altijd met enthousiasme en liefde en houd van het motiveren van sporters. Ik vind het een leuke uitdaging om per individu een passende wijze van sporten te ontwikkelen en zo een sporter verder te helpen!

@meggies0800 #flofit #befitbeflofit #schoolofmotion

Contact
bottom of page